Маската е най-препоръчителното защитно средство срещу коронавируса.Това посочи пред bTV д-р

...
Маската е най-препоръчителното защитно средство срещу коронавируса.Това посочи пред bTV д-р
Коментари Харесай

Заведенията са най-опасни за коронавируса

Маската е най-препоръчителното защитно средство против ковид.

Това уточни пред bTV д-р Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС и член на Националния действен щаб.

Шаловете и шлемовете не са сериозна отбрана против вируса. Маските са с друга степен на отбрана, главната им роля е да пазят нас от близките и противоположното ", акцентира доктор Брънзалов.

Според него отварянето на заведенията за хранене остава на последно място в отпадането на ограниченията, защото там е най-висока заплахата от заразяване.

" Разпускането на ограниченията се прави след разбор. Ние не сме за затварянето на бизнесите просто ей по този начин ", уточни експертът.

Според него училищата също са едно рисково място. " Децата обаче доста се изтезаха, ще срещат компликации със завършването, психилогически също не са добре нещата, и за техните родители ", означи доктор Брънзалов.

За отварянето на фитнесите, той уточни, че във фитнеса има опция да се съблюдава по-голяма отдалеченост, в сравнение с в ресторанта. Ако цифрите със заболелите се подобрят, мерките ще бъдат разхлабени в допълнение, увери той.

Да изчакаме късата характерност на имунизацията на " АстраЗенека "  и тогава да разясняваме дали тя не трябва да се ползва на хора над 65-годишна възраст, прикани той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР